PONUDA

Originalni rezervni delovi imaju ključnu ulogu u obezbeđivanju pouzdanosti, kvaliteta i užitka u vožnji. Kod nas možete kupiti i potrošni materijal (ulja, filtere, svećice, pneumatike) kao i dodatnu opremu (pragove, svetla za maglu, patosnice, alu-felne…).

Posedujemo specijalizovani servis, koji je osnovan 1998 godine, i u kome su se od početka primenjival svi standardi i načini rada koje je proizvođač propisivao.

Servis je opremljen originalnom dijagnostičkom opremom poslednje generacije, specijlnim alatima i obučenim timom tehničara, koji su u stalnom kontaktu sa kolegama iz SAD-a. Kod nas možete obaviti:….

Najbolji način za očuvanje vrednosti Vašeg vozila i zadržavanje performansi od prvog dana, jeste da Vaše vozilo redovno održavate u proverenom servisu.

U AmeriCar servisu Vaše vozilo biće održavano od strane strucnog osoblja koje poznaje svaki deo vašeg Vozila do najsitnijih detalja i pruža najpotpuniju ekspertizu koja će Vas i Vaše saputnike činiti bezbednim na putu.

Najsavremenija oprema, stručno i posveceno osoblje koje se neprestano usavršava, originalni rezervni delovi, specijalni alati, instrumenti i oprema najnovije tehnologije, ogroman lager rezervnih delova, najveća su garancija da se u najkraćem mogućem roku može izvršiti i najkomplikovanija popravka automobila, kao bilo gde u svetu. Iz svega navedenog jasno je da će naše usluge ispuniti sve Vaše zahteve i prevazići Vaša očekivanja.

Akcija od 01.01.2012 vise informacija u odeljku Akcije

Americar Beograd Izrada sajta Golub web dizajn